IMG_6531

MJI-Ethiopia med säte i Addis Abeba leds av Samuel Abera. Här står vi mitt uppe i ett växande väckelsearbete i kontakt med flera hundra församlingar. Kampanjer, helandemöten och lärjungaträning (DTS) är några av spjutspetsarna i vårt arbete. Vi har även inhemska missionärer som sysslar med församlingsplantering.

IMG_6531

IMG_6907

Fokus är på att träna lärjungar och arbetare för den stora skörden i Nordindien. Vi coachar ledare och arrangerar DTS. MJI har startat ett bönecenter i Delhi där förebedjare dagligen ber för ett andligt genombrott.

8674

Elimförsamlingen i Timisoara med 5000 medlemmar har öppnat dörren till landets 700 pingstförsamlingar. De koordinerar helandemöten för ledare från 5-6 församlingar på plats efter plats.

8793

Den karismatiska Emmanuelförsamlingen i Kiev på över 1000 medlemmar har öppnat dörren för att koordinera helandemöten i de större städerna i landet.

20130831_165024

Vi hjälper till med ett pionjärarbete bland romer i Slovakien och coachar ledare och bedjare där och i Ungern tillsammans med Norbert Zink.
 Målet är att se starka, evangeli- serande församlingar växa fram.